Om Sun Energy

Om oss på Sun Energy

Vår vision är: 

“100% FÖRNYELSEBAR ENERGI FÖR MILJÖNS SKULL!”

Vi tror att visionen är möjlig men vi måste alla ta ett ansvar, samarbeta och påverka varandra och beslutsfattare för att klara visionen. Vi tar detta på stort allvar och har ett intresse av miljöfrågor och förnybar energi och beslutade oss därför för att börja arbeta med solcellsanläggningar 2018.

Vi har ett komplett produktprogram från de ledande leverantörerna i Europa och Asien vilket gör att vi alltid kan erbjuda en helhetslösning till våra kunder inklusive installation och drift. Det gör också att vi kan erbjuda de bästa garantierna på marknaden.

Vi är optimistiska inför framtiden och med vårt stora och breda produktprogram av högkvalitativa produkter kommer vi kunna leverera driftsäkra och prisvärda anläggningar som har en livslängd på minst 25 år.

För ett förtroendefullt samarbete

Sun Energy

ENKELT ATT BESTÄLLA

Vi strävar efter att ha ett personligt, heltäckande och prisvärt erbjudande till alla våra kunder. Vårt utbud växer dag för dag med noggrant utvalda produkter från välrenommerade tillverkare från hela världen. Vi erbjuder inte bara högkvalitativa produkter inom enskilda områden utan också hela systemlösningar. Vårt sortiment omfattar: solcellspaneler, monteringssystem, växelriktare, lagringslösningar och laddningsstationer för fordon men även olika typer av tak.

Vår höga kundnöjdhet bekräftas av att Krannich 3 år i rad prisats med Top PV Zulieferer 2016, 2017 och 2018.

Vi har direkt kontakt med tillverkare och sortimentet testas noggrant. Det innebär att vi alltid har högaktuella produkter med hög verkningsgrad i vårt utbud.

ENGAGERAD RÅDGIVNING

Varje kund har en egen kontaktperson, tillgänglig för alla frågor, oavsett om det gäller en villa eller ett större kommersiellt projekt. Vår professionella rådgivning i Sverige kombinerat med experter i Tyskland gör att vi alltid kan svara på frågor och leverera anläggningar som stämmer överens med det vi lovat..

Nyttja fördelarna med att handla av oss

– Professionell rådgivning

– Certifierade montageteam

– Certifierade elektriker

– Exakta leveranstider

– ID 06

– BAS P/U